Meistä

UtilityCloud on nuori yritys, jolla on laaja kokemus energiateollisuudesta

Uusiutuva energia on ratkaisu kestävään tulevaisuuteen. UtilityCloud kehittää ratkaisuja, jotka muokkaavat tulevaisuuden energiayhtiöitä

Kasvua laadun kautta

UtilityCloudin käynnisti syksyllä 2019 yrittäjäryhmä, joka näki energiamarkkinoiden tulevaisuuteen katsovan digitaalisen alustan tarpeen. Vain vuosi aloittamisen jälkeen kolme ensimmäistä asiakasta olivat livenä UtilityCloudissa. Tällä hetkellä 20 % Norjan energiamarkkinoista hoidetaan alustallamme, ja jatkamme kasvua Pohjoismaissa ja Euroopassa tulevina vuosina.

Olemme työntekijöidemme omistamia ja asiakkaidemme rahoittamia. Jatkamme sillä.

Älykkäät ratkaisut energiamarkkinoille

Energiayhtiöillä on yhä suurempi tarve tehokkuudelle ja laadulle, kun taas kuluttajat haluavat yksinkertaisia ​​digitaalisia ratkaisuja. Tämä asettaa suuria vaatimuksia energiamarkkinoiden IT-ratkaisuille. UtilityCloud on kehittänyt alustan, joka on luotu energiateollisuuden digitalisoimiseksi ja virtaviivaistamiseksi. Älyteknologia tekee asiakkaistamme tehokkaita ja joustavia, jotta he voivat voittaa dynaamisilla, digitaalisilla ja epävakailla markkinoilla.

Puhtaampi tulevaisuus

Vihreä muutos riippuu uudesta teknologiasta, joka muuttaa tapaa, jolla energiaa tuotetaan ja kulutetaan. Tavoitteemme on, että UtilityCloudilla on merkittävä rooli tässä muutoksessa. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä markkinoiden tarpeiden vetämänä ja uusia ajureita markkinoilla entistä vihreämmiksi energiamarkkinoiksi.

Tapaa johtoryhmä

Luomme digitaalisia ratkaisuja puhtaampaan tulevaisuuteen.

Näkemyksemme

Meidän arvomme

Arvomme ovat tärkeitä oppaita kaikille työntekijöillemme


Rehellisyys

Meidän tulee olla läpinäkyviä asiakkaillemme ja kumppaneillemme

Ratkaisusuuntautunut

Meidän tulee aina keskittyä löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme

Laatu

Mikään ei saa tapahtua laadun kustannuksella