– Juttelemme asiakkaidemme kanssa, joilla on suuria kompleksisia järjestelmiä, ja se on ollut mahtavaa tässä ammatissa

#TapaaTalenttimme: Viktor Kruge Nossen (30) Oslosta vietti ensimmäisen työpäivänsä Alterella kesäkuussa. Teknotaloudellisella taustallaan ja kokemuksillaan energiateollisuudessa, hänellä on tärkeä rooli projektipäällikkönä.

– Jännittävällä alalla on paljon tehtävää. Tällä hetkellä olemme loppuvaiheessa projektia, joka on jatkunut jo kauan. Asiakas erityisillä tarpeilla on saanut minut ajattelemaan toisin, sanoo Nossen.

Hän viihtyy hyvin nuoressa yrityksessä, joka kehittyy jatkuvasti, ja odottaa innolla mahdollisuuksia olla markkinoiden kehityksen kärjessä.

– Energia-ala etenee nopeasti, ja Norja on yksi kärjessä olevista maista. Puhumme asiakkaiden kanssa, joilla on suuret kompleksit järjestelmät, mikä on ollut mahtavaa.

Hauskat haasteet, kontaktialustojen laajuus ja taitavat kollegat ovat muun muassa asioita, jotka Viktor arvostaa kovasti työpaikassaan. Hän oppii paljon hauskoista haasteista. Hän saa lisäksi nähdä energiamarkkinoiden uusia puolia, joka saa jatkuvasti lisää huomiota.

Viihdymme kovasti Viktorin kanssa Oslon toimistossamme ja odotamme innolla, että näemme hänen nostavan Utilitycloudin uusiin korkeuksiin 😊