Hyvää kesää Alterelta!

Loma lähestyy kovaa vauhtia, ja päätimme lopettaa lyhyellä tiivistyksellä vuoden kahdesta ensimmäisestä kvartaalista!

Loma lähestyy kovaa vauhtia, ja päätimme lopettaa lyhyellä tiivistyksellä vuoden kahdesta ensimmäisestä kvartaalista!

Kasvu on kait avainsana, joka kuvaa vuoden ensimmäistä puoliskoa sekä asiakaspuolella että organisaationa. Tänä vuonna olemme allekirjoittaneet sopimukset kolmen uuden asiakkaan kanssa, ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme tuoda sekä NEASin että Haugaland Kraftin portfolioomme. Kaksi tulevaisuuteen tähtäävää yritystä, joiden kanssa jatkamme innolla yhteistyötä. Kolmas allekirjoitus tuli tänään vain muutama tunti sitten, ja on tällä hetkellä salainen, mutta se aloittaa mukavasti ansaitun kesäloman.


Organisatorisesti olemme kasvaneet niin paljon, että sekä Oslon että Haldenin osasto muuttaa syksyllä uusiin tiloihin. Kesän jälkeen meillä on yli 20 työntekijää ja vielä enemmän on tulossa, jotta voimme mukauttaa organisaatiota uusien asiakkaiden resurssipyyntöjen mukaan. Monimuotoisuus on meille tärkeää ja olemme yrittäneet rekrytoida sekä nuoria lahjakkuuksia että kokeneita. Uusi työntekijämme Yngvar Seteklev tulee johtamaan laskutuspalvelumme kehitystä. Hän on työskennellyt energia-alalla 90-luvulta lähtien ja hänelle ovat tuttuja muun muassa Brady, eSmart systems, Navita Systems ja Visma. Hän tulee vahvistamaan laskutustiimiä merkittävästi.

Vahvistamme myös itseämme CRM- ja tietoturva-alalla, joissa aihepäällikkönä olemme palkanneet Silje Arendt Olsenin. Hän tulee IFEstä, ja on aiemmin muunmuuassa työskennellyt monta vuotta CRM-konsulttina i Capgeminissä.

Odotamme innolla jatkoa ja toivotamme kaikille oikein hyvää kesää!