Helgeland Kraft Strøm on livenä!

Kolmen kuukauden yhteistyön jälkeen Helgeland Kraft Strøm on tuotannossa Utility Cloudin kanssa.

Kolmen kuukauden yhteistyön jälkeen Helgeland Kraft Strøm on tuotannossa Utility Cloudin kanssa.

Onnistuneen esiprojektin jälkeen aloitimme käyttöönoton elokuussa tietäen, että kantaverkko- ja sähköyhtiöiden toiminnallinen ja yrityserotteluvaatimus asetettiin 1.1.2021. Toimituksen takaraja oli siis 6.11., ja olemme ylpeitä siitä, että saimme toimitettua projektin sovittuna aikana ja hyvällä tuloksella.

– Olemme erittäin tyytyväisiä projektin toteutukseen ja tulos näyttää erittäin lupaavalta. Odotamme innolla Helgeland Kraft Strømin kehittämistä yhdessä Alteren ja Utility Cloudin kanssa, sanoo Helgeland Kraft Strømin toimitusjohtaja Arild Markussen.

Hanke on edennyt hyvin läpi ilman suurempia säätöjä, vaikka koronatilanne rajoittaa lähitapaamisia. Kokemuksemme on, että verkossa toteutetut projektit ovat yhtä tehokkaita, kunhan ne on suunniteltu hyvin. Helgeland Kraft Strømillä on myös osaava ja motivoitunut projektiryhmä, joka on tehnyt työstä tehokasta ja onnistunutta.

Kiitämme Helgeland Kraft Strømiä luottamuksesta, jota he ovat osoittaneet meille, ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä!