Helgeland Kraft Strøm on valinnut Alteren järjestelmätoimittajaksi

Helgeland Kraft Strøm on valinnut Utility Cloud -asiakastietojärjestelmän Alterelta. Alustaa käyttää sekä Helgeland Kraft Strøm ja ruotsalainen Storuman Energi, jonka Helgeland Kraft Strøm osti kaksi vuotta sitten.

Helgeland Kraft Strøm on valinnut Utility Cloud -asiakastietojärjestelmän Alterelta. Alustaa käyttää sekä Helgeland Kraft Strøm ja ruotsalainen Storuman Energi, jonka Helgeland Kraft Strøm osti kaksi vuotta sitten.

Oversettelsesresultat

Helgeland Kraft Strømin toimitusjohtajan Arild Markussenin mukaan yhtiö on valmis ottamaan käyttöön uutta teknologiaa lisätäkseen asiakaslähtöisyyttä.

– Uusi teknologia yksinkertaistaa viestintäämme asiakkaan kanssa samalla kun tehostamme toimintaamme yrityksessä, Markussen sanoo tiedotteessa. Kaksi vuotta sitten Helgeland Kraft Strøm osti ruotsalaisen sähköntoimittajan Storuman Energin. Nyt suunnitellaan, että molemmat yhtiöt ottavat uuden järjestelmän käyttöön siten, että niillä on tasavertainen alusta.

Alteren tiimillä on monen vuoden kokemus energia-alalta. Konsultteina toimineiden vuosien aikana he ovat nähneet suuren tarpeen nykyaikaiselle teknologialle, joka voi nostaa sähköyhtiöt moderniin digitaaliseen aikakauteen. Alteren toimitusjohtaja Torbjørn Hompland on erittäin tyytyväinen saadessaan ottaa Helgeland Kraft Strømin asiakkaaksi.Altere aloitti Utility Cloud -asiakastietojärjestelmän kehittämisen syksyllä 2019 ja on jo tuotannossa ensimmäisen asiakkaansa kanssa.

Järjestelmä käyttää modernia pilvipohjaista teknologiaa ja koko alustaa ajetaan Microsoftin tietokeskuksissa Azure-pilvipalvelun kautta. Kesäkuussa Altere hyväksyttiin myös Microsoftin start-up-yritysten ohjelmaan, ja tekee yhteistyötä maailman johtavan osaamisympäristön kanssa pilviteknologian kehittämisessä energia-alalla. Alteren tuotepäällikön Erlend Falch-Pedersenin mukaan järjestelmä keskittyy manuaalisten ja aikaa vievien prosessien sijaan automaatioon, yksinkertaistamiseen ja poikkeamien hallintaan.

Julkaistu 27. elokuuta 2020 12:43 sivulla Europower-energi.no. Julkaissut Mona Adolfsen

https://www.europower-energi.no/teknologi/helgeland-kraft-strom-har-valgt-altere-som-systemleverandor/2-1-865150