- Viihdyn oikeastaan parhaiten pienissä ja keskikokoisissa yrityksissä.

Kehittäjä, konsultti, neuvonantaja ja arkkitehti. Ole Amundsenin roolien määrä uransa aikana ei ole pieni. Tärkeintä on, että työpaikka sijaitsee Haldenissa.

- Haldenissa on mahtava IT-ympärisö, ja täällä voin pyöräillä töihin, kertoo Amundsen.

IT-mies on viettänyt viimeiset kahdeksan vuotta toisessa kasvuyrityksessä, mutta kun se kasvoi jatkuvasti suuremmaksi, hänestä tuntui, että oli aika muuttaa taas pienempään yhtiöön. Nyt hän on työskennellyt UtilityCloudissa viisi kuukautta.

- Viihdyn oikeastaan parhaiten pienissä ja keskikokoisissa yrityksissä. Viihdyn mielelläni tällaisessa startupissa, jossa pieni ryhmä ihmisiä työskentelee yhteisen tavoitteen eteen.

Amundsen kertoo,että on jännittävää aloittaa yrityksessä, joka on tullut niin pitkälle

lyhyessä ajassa. Taitavat ja mukavat ihmiset olivat myös houkutteleva tekijä.

Millainen on ollut ensimmäinen aika UtilityCloudissa?

- Loistava, porukka on mukava. Olemme päässeet pitkälle jo lyhyessä. On paljon mitä olisi voinut tehdä, mutta tärkeintä on keskittyä oikeisiin asioihin, se on haaste.

Nyt hän puuhailee UtilityCloudin taustajärjestelmien parissa, ja on sitoutunut asiakkaiden ja järjestelmiemme kehittäjien. Hän on muunmuuassa ollut mukana hankkimassa uusia suuria yrityksiä, kuten Ishavskraft ja Nord Trøndelag Energi (NTE).

Hän nauttii tiiviistä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa:

- Olemme porukka, joka on menossa tulevana viikkona Trondheimiin tapaamaan NTE:en. On hyvin hienoa kierrellä vähän ja tavata asiakkaita heidän kotikentällään.

Olemme erittäin iloisia siitä, että Ole Amundsen on tiimissämme, ja odotamme innolla matkaa viedä UtilityCloud uusiin korkeuksiin!