Tapaa talenttimme #David

Meillä on ilo toivottaa David Helgestad tervetulleeksi mukaamme. Hän on jo työskennellyt meillä muutaman viikon, ja aikoo johtaa frontend-panostuksemme. David on kotoisin Haldenista ja kuten moni muukin, on opiskellut HiØ:ssä.

Miksi valitsit Alteren ja mikä on tuleva roolisi?

– Minusta on vaikuttavaa, mitä Alteren tiimi on saavuttanut lyhyessä ajassa. Mahdollisuus osallistua tähän tulevaisuuteen katsovaan ympäristöön on jännittävää. Lisäksi on mukava työskennellä lahjakkaiden kollegoiden kanssa, joiden kanssa olen työskennellyt aiemminkin.

Olen aloittanut Tech Lead Frontendina, ja työskentelen siksi esittelytiimissä asiakkaillemme ja loppuasiakkaillemme.

Lyhyesti taustastasi, koulutuksestasi ja kokemuksestasi?

-Suoritin kandidaatin tutkinnon tietotekniikassa HiØ:ssä Haldenissa vuonna 2015, sitten pääsin myös osa-aikaiseksi konsultiksi EVRY:ssä ja aloitin heti eSmart Systemsin opintojeni jälkeen. Siellä vietetyn 7 jännittävän ja opettavaisen vuoden jälkeen odotan nyt innolla uusien haasteiden ottamista Alteressa.

Mikä saa sinut töihin?

-Olen aina ollut kiinnostunut tekniikasta, joten kun pääsen työskentelemään modernin tekniikan, kuten “bleeding edgen" parissa. Hyvien kollegoiden kanssa jännittävien tuotteiden parissa olen parhaimmillani.

Vaikka olen kiinnostunut kaikesta teknologiasta, huomasin jo varhain, että frontend oli minun juttuni: Mielestäni on jännittävää sekä siellä oleva tekniikka että päästä työskentelemään sen kanssa, mitä käyttäjä näkee ja kokee.

Haluatko jakaa kanssamme jotain hauskaa (harrastuksia jne.)?

-Kun minusta tuli isä melkein kaksi vuotta sitten, suurin osa ajasta kuluu perheen kanssa, olipa kyse sitten matkoista, leikkimisestä tai arjen askareista. Viime vuonna on käytetty paljon aikaa myös talonrakentamiseen, joka on nyt loppuvaiheessa, tietenkin myös Haldenissa.

Tämän lisäksi olen vuosien varrella toiminut paikallisessa kuntokeskuksessa, soittanut kitaraa, rakentanut ja lennättänyt lentomalleja tai tehnyt jotain teknologista (olipa kyseessä sitten itse rakennettu PC, älykodin laitteet jne.).

David er en ivrig modelfly entusiast.