Uusia palveluita Utility Cloudissa!

Sähkömarkkinoilla on ollut erittäin vaativa vuosi, joka aiheuttaa seurauksia vielä pitkään. Utility Cloudiin on tullut nyt kaksi lisäpalvelua, jotka antavat sähköyhtiöille lisää kilpailukykyä haastavilla markkinoilla.

Sähkömarkkinoilla on ollut erittäin vaativa vuosi, jolla on vaikutuksia vielä pitkään. Nämä muutokset asettavat entistä suurempia vaatimuksia sähköyhtiöille ja niiden tarjoamille palveluille.

Utility Cloud sisältää nyt kaksi lisäpalvelua, jotka antavat sähköyhtiöille lisää kilpailukykyä haastavilla markkinoilla.

Ennakkomaksuratkaisu

Asiakkaat vaativat aurinkopaneeleja ja sähköautojen latureita enemmän kuin koskaan ennen, ja usein osamaksuna. Utility Cloudilla on nyt mahdollisuus tehdä osamaksusopimuksia, jotta asiakkaasi voivat maksaa tuotteita kuukausierissä. Kaikki automaattisesti, ja tietysti API:illa integroitavaksi digitaalisiin pintoihin.

Rahoitustuotteet

Sähkön epävakaat hinnat merkitsevät sitä, että hintasuojatut tuotteet ovat yhä tärkeämpiä ja kysytympiä markkinoilla. Utility Cloudilla on älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla voit rakentaa edistyneitä tuotteita, joilla varmistetaan kulutus ennalta määrätyillä hinnoilla useilla tasoilla. Tämä avaa mahdollisuuden hinnoitella kulutus yksittäiselle mittauspisteelle tai asiakkaan mittauspisteiden valintaan. Se antaa asiakkaille ennustettavuutta, kun taas houkuttelevien kiinteähintaisten sopimusten tarjoaminen merkitsee pienempää riskiä.

Ota yhteyttä Erik Wangeniin sähköpostilla ew@altere.no, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat ottaa käyttöön nämä ratkaisut.