Kiitos vaativasta ja upeasta vuodesta 2022!

Muistelemme mahtavaa vuotta yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kohokohdat ja haasteet ovat tulleet peräkkäin, ja odotamme jo innolla vuotta 2023.

Vahvaa ja monipuolista asiakaskasvua

Kuusi uutta yritystä ja lähes 300 000 mittauspistettä siirtyivät UtilityCloudiin vuoden aikana. Kaukolämpö, ​​suuret asiakasmarkkinat ja loppukäyttäjäpalvelut ovat olleet keskeisiä toimituksissa tänä vuonna. Tämä on tehnyt UtilityCloudista alustan, jolla on laaja valikoima palveluita ja ominaisuuksia. Voimakas asiakaskasvu on myös tehnyt UtilityCloudista vankan alustan, joka skaalautuu ja tarjoaa mittakaavaetuja standardoinnin kautta.

Organisaatiota kehitetään jatkuvasti

Olemme kaksinkertaistaneet henkilöstömäärän 32 poikkeuksellisen osaavaan henkilöön. Tasapaino kiinteiden ja innovatiivisten palveluiden välillä, samalla kun olemme saaneet mukaan monia uusia yrityksiä, on ollut tänä vuonna vaativaa. Se on haastanut tavan, jolla teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, organisoimme ja rakennamme toimituksia, ja varsinkin sen, miten opimme matkan varrella. Tuloksena on ollut erittäin tehokas, joustava ja vankka organisaatio, jolla on vahvat valmiudet tulevien vuosien kasvuun.

Energiamarkkinoilla vaativa vuosi

Energiamarkkinat ovat olleet tänä vuonna erityisen haastavat sekä kuluttajille että toimittajille. Epävakaat hinnat, maksuvalmiuspula ja uudet tiedotusvälineet ovat tulleet osaksi energiayhtiöiden arkea. Tämä arjen rutiini jatkuu myös ensi vuonna. Olemme kiitollisia ja ylpeitä asiakkaidemme meille osoittamasta luottamuksesta auttaaksemme heitä tämän vaativan ajan yli. Yhdessä vahvistamme UtilityCloudia uusilla innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka antavat asiakkaillemme suuren kilpailukyvyn erittäin vaativilla markkinoilla.

Vuosi 2023 tulee olemaan tärkeä vuosi energiamarkkinoille. Kiitos kaikille, jotka haastatte meidät olemaan parempia joka päivä. UtilityCloud ottaa uusia suuria askelia ensi vuonna! Odotamme sitä innolla!

Hyvää uutta vuotta!