Utility Cloud kurottaa Pohjoiseen!

Aloitamme syksyn ilouutisella. Bodø Energi on valinnut liittyä palveluumme!

Aloitamme syksyn ilouutisella. Bodø Energi on valinnut liittyä palveluumme!

Bodø Energi on paikallinen yritys, joka on edistänyt Bodøn kehitystä ja paikallista elämää vuodesta 1909 lähtien. Nykyään yritys toimittaa sähköä asiakkaille ympäri maailmaa. Myös kaukolämpöä paikallisille asukkaille.

Yritys on viime vuosina etsinyt parempaa järjestelmää, mutta markkinoilla ei ollut mitään, joka vastasi heidän toiveitaan. Kunnes Utility Cloud tuli kehiin.

– Olemme pitäneet silmämme auki, ja seuranneet alustan edistymistä sen lanseerauksesta vuoden 2020 alussa. Olemme muutama työntekijä, jotka tekevät melko paljon eri tehtäviä, ja Utility Cloudilla meidän ei tarvitse erikoistua joka ikiseen alueeseen hallitaksemme järjestelmää, sanoo Ole Angellsen, Bodø Energin toimitusjohtaja.

Hän korostaa asiakas- ja käyttäjäystävällisyyttä erittäin tärkeiksi tekijöiksi, ja odotukset alustalle ovat suuret.

– Meillä on iso usko Alteren kykyyn edistää kehitystämme, sekä yritykselle että asiakkaille. Näin voimme kehittää ja tarjota asiakkaillemme paremman ja modernin käyttökokemuksen.

Millainen on ensivaikutelma tähän mennessä?

– Utility Cloud vaikuttaa toimivalta ja tulevaisuuteen suuntautuvalta järjestelmältä, ja olemme päässeet pitkälle lyhyessä ajassa. Yhteistyö ja pedagogiikka toimivat erittäin hyvin, Angellsen sanoo.

Olemme ylpeitä saadessamme Bodø Energin tiimiin, ja odotamme innolla heidän kehityksensä seuraamista!

Ole Angellsen, direktør i Bodø Energi.